Par Bricole arrangerar spex, konserter, kulturaftnar med mera. Många av våra evenemang är öppna för allmänheten. Vi kommer att uppdatera denna sida med aktuella evenemang i Moderlogen. Dotterlogernas d:o presenteras på respektive loges egen sida (se rubriken ”Loger” ovan).

Visafton med DBL

Den 12 november kl 19.00 ordnar DBL en visafton på Teater Pero på Sveavägen. Temat är ”50 och en visor” med Evert Taube. Biljetter bokas direkt på http://www.pero.se. Biljetterna kostar 200 kr och en visbok ingår.

 

PB PUB

Datum för kommande Pub 2018 är 14 november

Föranmälan och medlemskap i föreningen PBs Vänner!

Inför varje PB Pub sänds inbjudan via e-post till Bröderna i Par Bricoles Moderloge samt till medlemmarna i föreningen PBs Vänner. PB-broder blir vid sin första Pub-anmälan automatiskt och utan avgift medlem i PBs Vänner.

Du som PB Broder tar med gäster anger gästens namn, mejl-adress, tel nr samt relationen till dig. Medlemsavgiften för icke PB Bröder är 20:- per påbörjat PB år, 1 juli-30 juni

För att vara säker på att du får plats på PUB-kvällen skickar vi en bekräftelse på din anmälan. Viktigt är att du avanmäler dig om du fått förhinder så att andra gäster kan få din plats.
Skicka mejl till pbsvanner@parbricole.se.

Varmt Välkomna!
Föreningen PBs Vänner

 

_____________________________________________________
Exempel på evenemang i Moderlogen föregående år